Varaa aikaa parkkeeraamiseen Tapiolan alueella

Tallink Tournament kerää tuhansia turnausvieraita Espooseen tulevan viikonlopun 24.-26.8 aikana. Koripallon lisäksi, erityisesti Tapiolan alueella on muutakin tapahtumaa samaan aikaan ja parkkitilaa ei ole loputtomasti. Alla ohjeita ottelupaikoille saapumiseen. 

Tapiolan urheilupuisto

Urheilupuisto toimii turnauksen keskipisteenä ja myös autoja tulee olemaan alueella reilusti. Käytössä on sekä Esportin, Tapiolan urheiluhallin, Honkahallin ja Koivumankkaantien vastakkaisella puolella sijaitsevan Orionin parkkialueet. Metro Areenan parkkipaikat ovat rajoitetusti käytössä, sillä 3×3-koriksen SM-lopputurnaus pelataan perjantaina ja lauantaina parkkialueella.

Lauantaina urheilupuistossa on erityisen suuri ruuhka. Tallink-turnauksen lisäksi alueella pelataan Esport Hongan Veikkausliiga-ottelu klo.17.00 alkaen, sekä jalkapallojuniorien kansainvälinen kahdeksan joukkueen turnaus. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä erityisesti lauantaina urheilupuistoon saapumiseen.

Tapiolan koulu

Tapiolan koulun pihalla EI ole parkkitilaa. Ethän parkkeeraa autoasi koululle johtavan tien varteen. Paikat ovat sakkopaikkoja ja tie merkitty pelastustieksi. Tapiolan alueelta löytyy runsaasti parkkihallitilaa. Pääset Tapiolaan kuitenkin kaikkein kätevimmin Metrolla, jolloin säästyy myös parkkihallimaksut.

Tapiolan alueella on kuitenkin yli 2000 asiakaspysäköintipaikkaa, pysäköintihalleissa ja -alueilla, joita ovat mm. Kaupinkallion pysäköintihalli, Heikintori sekä Tapiola Park. Maksuton 1-2h pysäköinti sijaitsee Tapiolan koulun vieressä Kulttuuriaukiolla – parkkialue täyttyy kuitenkin viikonloppuisin nopeasti. Varauduthan parkkeeraamaan parkkihalleihin, mikäli saavut Tapiolan koululle autolla.

Storängen Rehtorinkuja

Espoonlahden urheiluhallin ja Störängen Rehtorinkujan koulun ympäristössä on reilusti parkkitilaa. Näiden pelipaikkojen viereisillä jalkapallokentillä pelataan kuitenkin viikonlopun aikana myös junioreiden jalkapallo-otteluita ja parkkeeraamiseen kannattaa varata hieman aikaa. Jos parkkipaikat menevät täyteen, lisää parkkitilaa löytyy Espoonlahden jäähallin ympäristöstä.

Lataa HSL-mobiilisovellus, löydä reittiopas helposti ja maksa matkalippusi puhelimella. Lue lisää HSL-mobiilisovelluksesta TÄÄLTÄ.

HSL:n tapahtumaliput jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä vieraileville ja ulkomailta saapuville joukkueille. Tallink Tournamentin ja HSL:n yhteistyön ansiosta 3500 turnausvierasta pääsee käyttämään seutuliikennettä maksutta koko turnausviikonlopun ajan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *