Turnauskuljetukset

Tallink Tournamentissa on käytössä turnauskuljetuksina turnausbussit ja Bilia-kuljetus. Turnauskuljetuksiin ovat oikeutettuja kaikki A- ja Hotellipassin omaavat. Teemme parhaamme, jotta siirtymisenne sujuvat mahdollisimman mukavasti, turvallisesti ja nopeasti.

Katso turnauskarttaa suuremmassa ikkunassa, niin voit etsiä haluamasi turnauspaikan (pelipaikat, majoituskoulut, hotellit ja muut palvelut). Kartasta näet myös turnausbussien reitit ja pysäkit, voit ruksia pois ja päälle haluamasi reitit. Vasemmalla olevasta valikosta löydät välilehdiltä osoitteet tekstimuodossa.

Avaa koko ikkunassa

TURNAUSBUSSIT

Turnausbussit kulkevat turnauksen ajan ympäri pelipaikkoja ja majoituskouluja/-hotelleja. Turnauskuljetuksen puhelinnumero on käytössä 25.8.2017 – 27.8.2017. Turnausbusseina toimivat Ventoniemi Buses. Kuljetusreittejä on kolme. Turnausbussipysäkin tunnistat turnauksen aikana Tallink Tournament -kyltistä, joka on teipattu bussipysäkin kylkeen.

Aikataulussa olevat pelipaikkojen lähtöajat ovat ohjeellisia, joten olkaa aina etuajassa (5-10 min) turnauspysäkillä odottamassa kuljetusta. Otattehan huomioon ajosuunnan, kun etsitte oikeaa pysäkkiä.

Ventoniemi Buses

Kuljetusreitit

Kaikki päivät

Tallink Tournament 2017 bussiaikataulut (Excel)
Tallink Tournament 2017 bussiaikataulut (PDF)

Tapiolan Urheilupuiston pysäkki kattaa seuraavat pelipaikat: Esport Arena (kisakanslia), Esport Center, Honkahalli, Metro Areena ja Tapiolan Urheiluhalli.

Ring I

Opinmäen koulu -> Scandic Hotel Espoo -> Mankkaan koulu / Mankkaanpuron koulu -> Tapiolan Urheilupuisto (Esport Arena, Esport Center, Honkahalli, Metro Areena, Tapiolan Urheiluhalli) -> Niittykummun koulu (erotuomarit) -> Mattlidens skola -> Matinlahden koulu -> Tiistilän koulu -> Olarin koulu -> Opinmäen koulu

Tallink Tournament 2017 bussiaikataulut Ring I (PDF)

Ring II

Tapiolan Urheilupuisto (Esport Arena, Esport Center, Honkahalli, Metro Areena, Tapiolan Urheiluhalli) -> Niittykummun koulu (erotuomarit) -> Finno skola -> Martinkallion koulu -> Mainingin koulu -> Storängens skola / Espoonlahden koulu ja urheiluhalli -> Kaitaan koulu -> Niittykummun koulu -> Tapiolan Urheilupuisto (Esport Arena, Esport Center, Honkahalli, Metro Areena, Tapiolan Urheiluhalli)

Tallink Tournament 2017 bussiaikataulut Ring II (PDF)

Ring III

Otahalli / Radisson Blu -> Forenom ->  Sokos Hotel Tapiola Garden / Tapiolan Koulu -> Tapiolan Koulu -> Sepon koulu / Pohjois-Tapiolan koulu -> Tapiolan Urheilupuisto (Esport Arena, Esport Center, Honkahalli, Metro Areena, Tapiolan Urheiluhalli) -> Sepon koulu / Pohjois-Tapiolan koulu -> Otahalli / Radisson Blu

Tallink Tournament 2017 bussiaikataulut Ring III (PDF)

BILIA-KULJETUS

Bilia-kuljetuspalvelu toimii Volvon autoilla. Se on turnauksen ajan käytössä ja se palvelee joukkueita ja tuomareita, jotka tarvitsevat kiireellisen kuljetuksen tai kun pelipaikalle ei pääse turnausbusseilla. Bilia-kuljetuksen puhelinnumero on käytössä perjantaina aamusta sunnuntai iltapäivään. Toivomme, että joukkueet pyrkivät kulkemaan turnausbusseilla mahdollisimman paljon, sillä kuljetuspalvelussa on käytössä rajattu määrä kalustoa. Mikäli kuitenkin tarvitsette kuljetuspalvelua, olkaa hyvissä ajoin yhteydessä kuljetuspalvelun puhelinnumeroon, jolloin mahdollisilta ruuhkilta ja aikatauluongelmilta voidaan välttyä.

Kuljetuspalvelun puhelinnumero: +358 41 493 0686

Volvo

This page is also readable in: englanti