Maaottelu

Susijengi-kiitos

Tulevan elokuun Tallink Tournament tarjoaa uuden turnausnimen lisäksi osallistujille myös uudenlaisia huippu-urheilukokemuksia, kun Suomen miesten maajoukkue eli Susijengi pelaa maaottelun turnauslauantaina Espoo Metro Areenalla.

Susijengi ottaa Espoon haltuun ja juhlistaa Espoo-päivää lauantaina 27.8, kun se kohtaa EM-karsintoihin valmistautuvan, rakkaan naapurin Ruotsin. Lisälatausta otteluun tuo varmasti se, että kyseessä on Ruotsille erittäin tärkeä valmistava ottelu ennen EM-karsintaurakkaa ja länsinaapurista on varmasti tulossa sikäläisen faniryhmän ’Moose Nationin’ jäseniä myös Espooseen.

Espoon kaupunki on Espoo-päivän kunniaksi mukana Tallink Tournamentin ja Susijengin yhteistapahtumassa mahdollistaen maaottelun edullisen seuraamisen kaikille turnaukseen osallistuville pelaajille ja valmentajille. Ostamalla perinteisen A-, B-, tai hotellipassin sijaan A+, B+ tai Hotelli+ -passin, pääsee seuraamaan maaottelua paikan päälle vain 5 euron lisäkustannuksella.

JÄRJESTELYT

TURNAUKSEN OTTELUOHJELMA JA MAAOTTELU

Turnauksen otteluohjelma tullaan laatimaan siten, että kaikkien joukkueiden pelit päättyvät ennen lauantai-illan kruunaavaa peliä. Kuljetukset otteluun hoituvat turnausbusseilla, katso tarkemmat turnausbussien aikataulut turnauskuljetukset-sivulta.

OTTELUTAPAHTUMAA ENNEN

SAAPUMINEN

OTTELUTAPAHTUMAN JÄLKEEN

SÄRRE – BALLZY
PALUU MAJOITUKSEEN