Turnausinfo 2018

Yleisinfo


Tapiolan Honka ja Espoo Basket Team järjestävät Tallink Tournamentin (ent. EHBT) yhdessä jo 21. kerran. Yhteensä elokuun kansainvälinen koripalloturnaus on järjestetty Espoossa aikaisemmin jo 24 kertaa.

Turnaus pelataan 24.-26.8.2018. Ottelut pelataan suurelta osin Tapiolan urheilupuiston alueella, jossa turnauksen käytössä on 13 kenttää. Lisäksi Otaniemen Otahallissa käytössämme on 4 kenttää. Näiden lisäksi pelejä pelataan Espoon urheiluhalleilla sekä muutamalla lähiseudun koululla. Alkusarjojen ensimmäiset ottelut alkavat perjantaina noin klo 17:00 (joissain sarjoissa saatetaan joukkueiden suostumuksella pelata jo torstaina). Lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna ratkaistaan välierät. Finaalit pelataan sunnuntaina. Sunnuntain viimeiset ottelut alkavat noin klo 17:00. Kaikille osallistuville joukkueille takaamme vähintään neljä ottelua (pl. nuorimpien 2011-2012 syntyneiden sarja, joka pyritään pelaamaan yksipäiväisenä ja kaikki joukkueet saavat vähintään 3 ottelua).

Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjoja ennen ilmoittautumisen loppumista. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ulkomaisten joukkueiden kanssa voimme tehdä poikkeuksia.

Pyydämme huomioimaan, että pelaajia ei ole vakuutettu turnausorganisaation puolesta, eikä kaudelle 2017-2018 lisenssin mukana hankittu Sporttiturvavakuutus kata enää tätä turnausta.

Joukkueiden tulee ilmoittautua kisakansliassa Esport Arenalla (Koivu-Mankkaan tie 5) viimeistään lauantaina 25.8.2018.

U14-U19 sarjajärjestelmä


Vuoden 2018 turnauksessa U19, U17, U16 U15 ja U14 ikäluokille on tarjolla kolme eri tasoista sarjaa.

Kutsusarjoihin on kutsuttu järjestävien seurojen joukkueiden lisäksi ennakkorankingin perusteella 4-8 suomalaista joukkuetta. Lisäksi näihin sarjoihin pyritään saamaan mukaan kansainvälisiä joukkueita. Näihin sarjoihin ei voi ilmoittautua ilman kutsua. Kutsusarjan lisäksi näissäkin ikäluokissa pelataan kaksi muuta sarjaa:

Kilpasarja on tarkoitettu SM-sarjaan tai valtakunnalliseen I divisioonaan tähtääville joukkueille.

Fun-sarja on tarkoitettu alueen sarjoissa pelaaville joukkueille.

Ilmoittautuminen turnaukseen


Ilmoittautuminen alkaa 19.4.2018 klo 9:00. Ilmoittautumisaika päättyy 31.7.2018 klo 23:59.

Kisakanslia ja tulospalvelu


Pyydämme joukkueita ilmoittautumaan kisakansliassa ennen ensimmäistä peliä, mutta viimeistään ensimmäisen pelin jälkeen.

Kisakanslia sijaitsee totuttuun tapaan Esport Arenassa. Kisakanslia aukeaa perjantaina klo 12:00. Kisakanslian yhteyteen tulee myös tulospalvelu, josta voi seurata otteluiden tuloksia ympäri Espoota sekä sarjatilanteita. Tulokset päivitetään muutaman kerran päivässä. Tuloksia ja sarjojen tilanteita voi seurata lähes reaaliaikaisesti turnauksen tulospalvelusta. Kisakansliassa maksuväline on käteinen.

Löytötavarat


Löytötavaroita voi tiedustella turnauksen aikana omalta pelipaikalta, majoituskoululta ja kisakansliasta, sekä turnauksen jälkeen kisakanslian puhelinnumerosta ja turnauksen sähköpostin kautta. Ilmoitathan samalla yhteystietosi ja kadonneen esineen tunnusmerkit sekä missä se on kadonnut. Voit myös täyttää alla olevan löytötavaralomakkeen.

Löytötavaralomake

Kioskit ja ravintolat pelipaikoilla


Kioskit ovat avoinna pelipaikoilla otteluohjelman mukaisesti. Honkahallista, Esport Centeristä ja Esport Arenasta löydät myös kahvilaravintolat. Kioskilta löytyy pelikouluilla ja liikuntahalleilla pikkupurtavan lisäksi henkilö, joka auttaa tarvittaessa turnaukseen liittyvissä asioissa.

Salivalvojat ja turnaushenkilökunta


Jokaisella koululla on oma salivalvoja, joka vastaa kyseisen salin toiminnasta. Salivalvojan tunnistat oranssista Tallink Tournament -paidasta. Salivalvojat opastavat joukkueita ja heidän puoleensa voi kääntyä pelipaikoilla.

Kisakanslian yhteydessä on tulospalvelu ja turnauksen johto sekä jury.

Ensiapuryhmä


Ensiapuryhmä päivystää Esport Arenan 2. kerroksessa erotuomarikanslian ja tulospalvelun yhteydessä.


Tallink Tournament
Alkaa 24.8.2018 kello 17:00
Päättyy 26.8.2018 kello 18:00</
Tapahtumapaikka: Espoo
Kisakanslia: Tapiolan Urheilupuisto, Koivu-Mankkaan tie 5, Espoo, 02200, Uusimaa, Suomi
http://tallinktournament.fi/

This page is also readable in: englanti