Tapiolan urheilupuistossa paljon tapahtumia viikonloppuna – tärkeää tietoa pysäköinnistä

Noin 5000 EHBT-turnaukseen tulevan vieraan lisäksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu tulevana viikonloppuna myös muiden urheilulajien ystäviä. Perjantaina ja sunnuntaina Barona Areenalla pelataan CHL-jääkiekkoliigan otteluita ja lauantaina FC Honka pelaa urheilupuiston jalkapallokentällä niin miesten kuin naistenkin otteluita. Päällekkäiset tapahtumat aiheuttavat haasteita pysäköinnin kanssa, lue alta ohjeet kullekin päivälle:

Perjantai 21.8

Perjantaina Barona Areenalla pelataan CHL-ottelu HIFK – SC Bern klo 18:30 alkaen. Otteluun odotetaan noin 4500 katsojaa.

EHBT-turnausvieraat voivat perjantaina pysäköidä maksutta Summahallin, Tapiolan urheiluhallin, Ratiopharm Areenan ja Esport Centerin parkkipaikoille niin kauan, kuin paikkoja riittää. Lisäksi turnausvieraiden käyttöön on varattu Orionin pysäköintialue Koivu-Mankkaan tien toisella puolella. Sen sijaan Tapiolan urheilupuiston hiekkaparkkipaikat sekä Barona Areenan edessä oleva parkkialue ovat Barona Areenan käytössä ja maksullisia (7 €). EHBT-turnaus ei palauta pysäköintimaksuja näille alueille pysäköineille turnausvieraille.

Lauantai 22.8

Lauantaina FC Honka pelaa naisten futisliigaa klo 13 ja Esport Honka pelaa miesten kakkosen ottelun klo 16. Jalkapallo-otteluiden takia ei pysäköintialueita muutu maksulliseksi, mutta ruuhkaa ne saattavat urheilupuiston alueella hieman lisätä.

Sunnuntai 23.8

Barona Areenalla pelataan CHL-ottelu Blues –  HC Litvinov klo 16. Pysäköintijärjestelyt ovat sunnuntaina samat kuin perjantaina. Tapiolan urheilupuiston hiekkaparkkialueet sekä Barona Areenan pysäköintialue ovat Baronan käytössä ja maksullisia koko päivän.

Oheisessa kartassa turnausvieraiden käytössä pe-su olevat parkkipaikat on merkitty P-merkillä. Lisäksi lauantaina käytössä olevat hiekkaparkkipaikat on merkitty alla olevaan karttaan.

Mahdollisista liikenneruuhkista ja niiden aiheuttamasta kiireestä huolimatta turnausjärjestäjät haluavat muistuttaa, että Tapiolan urheilupuiston alueella liikkuu viikonlopun aikana tuhansia lapsia. Pidetään maltti mukana myös pysäköintipaikkaa etsiessä!

TUP pysäköinti EHBT vkl