Tallink Tournament otteluita näytetään suorana lähetyksenä Fanseatilla

Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin yhdessä jo 19. kertaa järjestämän Tallink Tournamentin otteluita voi katsoa ensimmäistä kertaa suorina lähetyksinä.
Fanseat
Kuvauspaikkoina toimivat pääasiassa Summahalli ja Otahalli, joissa pelataan P03-poikien ja B-tyttöjen sarjoja. Lisäksi turnausorganisaatio saattaa kuvata otteluita muistakin sarjoista ja tehdä turnauksen aikana mielenkiintoisia pelaajahaastatteluita.

”Tämänvuotisessa turnauksessa on historiallinen mahdollisuus välittää ottelutunnelmia suorina lähetyksinä kaikille niille isille, äideille, mummoille, vaareille ja kavereille, jotka eivät pääse itse paikan päälle kannustamaan ja katsomaan pelejä”, iloitsee turnausjohtaja Juhani Herrala Tapiolan Hongasta.

Turnaus pelataan 26-28.8. ja otteluita on mahdollisuus seurata Fanseat-palvelun kautta suorana jokaisena turnauksen pelipäivänä. Seuraaminen tapahtuu joko tietokoneen välityksellä osoitteesta www.fanseat.com tai ilmaiseksi Applen tai Googlen sovelluskaupasta ladattavan Fanseat-sovelluksen avulla.

Alustavasti ajateltujen ja kuvattavien otteluiden otteluaikataulut löytyvät Fanseatin tapahtumakalenterista.

Toimi näin:
1) Klikkaa itsesi osoitteeseen http://www.fanseat.com tai lataa Fanseat-sovellus Google Play– tai iTunes-kaupasta.
2) Tarkista lähetyksen aikataulu osoitteesta http://www.fanseat.com
3) Tykkää Fanseatista Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom
4) Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla parhaat palassa somessa tägeillä #TallinkTournament ja #Fanseat

Elisa Viihde

This page is also readable in: englanti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *