Tallink Tournament ja HSL yhteistyöhön – turnausvieraille vapaa matkustusoikeus

Elokuun lopun perinteiseen Tallink-turnaukseen saapuvat vierasjoukkueet kulkevat nyt helposti joukkoliikenteellä peli- ja majoituspaikkojen välillä. Kisapassinsa lunastaneet joukkueet saavat käyttöönsä seutulipun, jota hyödyntäen voivat kulkea turnauksen aikana länsimetrolla ja busseilla.

Euroopan suurin juniorikoripalloturnaus Tallink Tournament tulee taas. Kiinnostus turnausta kohtaan on jälleen ollut valtaisa ja Espoossa nähdään satoja juniorijoukkueita 24.-26.8.2018. Turnauksen suosio perustuu jatkuvaan kehittymiseen. Tapiolan Honka ja EBT haluavat järjestää vuosittain tapahtuman, jossa tuhannet turnausvieraat pääsevät nauttimaan huolella järjestetystä turnauksesta viikonlopun ajan. Vuoden 2018 näkyvin uudistus on HSL-yhteistyö, joka takaa joukkueille vaivattoman siirtymisen pelipaikkojen, majoituspaikkojen ja turnauksen sykkivän keskuksen – Tapiolan urheilupuiston välillä. Turnausta pelataan kolmen päivän aikana lähes 50 eri koululla, hallilla ja areenalla.

”Meillä turnausorganisaatiossa ollaan HSL-yhteistyöstä erittäin iloisia. Turnaus täyttyi tänä vuonna ennätysajassa. Mukana nyt 450 joukkuetta ja jonossakin olisi vielä kymmeniä. Tämä tarkoittaa yli 4000 nuorta koripalloilijaa pelaamassa Espoossa elokuun lopulla. Heidän liikkumisensa paikasta toiseen vaivattomasti on tietysti todella tärkeä asia turnauksen onnistumisen kannalta ja metron sekä Espoon bussilinjojen avulla liikkuminen helpottuu entisestään” Tallink-turnauksen johtaja Juhani Herrala kommentoi.

”Joukkoliikenne, kävely tai pyöräily ovat suurtapahtumien kohdalla usein järkevin kulkutapa, etenkin silloin kun tapahtuma järjestetään hyvien joukkoliikenneyhteyksien ulottuvilla kuten Tallink Tournament. Lippuyhteistyön kautta edistämme joukkoliikenteen käyttöä sekä joukkueiden että kisavieraiden keskuudessa ”, kertoo osastonjohtaja Mari Flink HSL:stä.

HSL:n on mahdollista myöntää vapaa matkustusoikeus merkittäville urheilu-, kulttuuri- tai tieteellisille tapahtumille, joihin osallistuu yli 1000 henkeä. (Lue lisää suurtapahtumien vapaasta matkustusoikeudesta HSL:n nettisivuilta: https://www.hsl.fi/ohjeita-ja-tietoja/tapahtumat)

Lisätietoa turnauksen kuljetuksista, matkalippueduista sekä yhteistyökumppaneista lähempänä tapahtumaviikonloppua.

Tallink Tournament 2018-organisaatio ja HSL toivottavat kaikki turnausvieraat tervetulleeksi nauttimaan koripallosta aurinkoiseen Espooseen elokuussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *