Mitä kaikkea oli EHBT2015?

Vuoden 2015 turnaus on nyt pelattu ja koettu. Uskomattoman aurinkoinen Espoo vastaanotti kauniina valtavan määrän koripallovieraita.

Mutta mitä kaikkea tämän kokoinen turnaus piti tänä vuonna sisällään? Tässä pientä tilastoa.

image2_2345 joukkuetta
812 ottelua
48720 minuuttia koripalloa
130 tuomaria
Yli 500 vapaaehtoista
40 pelikenttää
6 majoituskoulua
3 majoitushotellia
3 omaa bussilinjaa
Noin 4500 lämmintä ateriaa
Noin 2000 aamu- ja iltapalaa
muutamia mainitaksemme..

Lisäksi, lukematon määrä onnistumisen tunteita kentällä ja kentän ulkopuolella, tunteja ja tunteja suunnittelutyötä, valtaisä määrä tukijoita ja yhteistyökumppaneita, ääretön määrä nuorten pelaajanalkujen hymyjä ja kaikki tämä koripallon vuoksi!

Kiitos! Valtaisa kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana täydellä sydämellä rakentamassa ja toteuttamassa Espoon suurinta vuotuista urheilu- ja matkailutapahtumaa, EHBT-turnausta. Kiitos myös jokaiselle joukkueelle, joukkueiden valmennukselle, johdolle ja vanhemmille, te kaikki yhdessä teette turnauksesta laadukkaan, monipuolisen ja iloisen kokemuksen valtavalle määrälle junioreita joka vuosi.

Nyt valmistaudutaan käymään läpi palautteita, sillä haluamme kehittyä vuosi vuodelta aina vaan paremmaksi ja pienen lepotauon jälkeen aloitellaan varovasti kääntämään katseita ensi vuoden turnaukseen. Mahtavaa koripallokauden alkua kaikille joukkueille!

Koristerveisin,
EHBT-organisaatio
Tapiolan Honka ja Espoo Basket Team

image1