EHBT on nyt TALLINK Tournament

Espoossa vuosittain elokuussa pelattavan EHBT-turnauksen nimi muuttuu. Jatkossa Tapiolan Hongan ja EBT:n yhdessä järjestämä Suomen suurin juniorikoripalloturnaus tullaan tuntemaan nimellä TALLINK Tournament.

Nimenmuutos johtuu Tapiolan Hongan ja Tallink Silja Oy:n solmimasta yhteistyösopimuksesta. Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkin mielestä tuleva ”Tallink Tournament” on hieno junioritapahtuma, jossa espoolaiset koripalloseurat tekevät toimivaa yhteistyötä junioriurheilussa.

  • On hienoa olla mukana isossa koripalloturnauksessa, johon voivat osallistua kilpailullista menestystä hakevat joukkueet sekä myös rennommalla fiiliksellä mukaan tulevat fun-sarjan joukkueet, toteaa Pasi Näkki.

LISÄTIEDOT:
Tallink Silja Oy, varatoimitusjohtaja Pasi Näkki, 0507731348, pasi.nakki@tallinksilja.com
Tapiolan Honka ry, toiminnanjohtaja Anne Eklund, 0503449608, anne.eklund@tapiolanhonka.fi

***
Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä.
www.tallinksilja.fi
www.tallink.com

This page is also readable in: englanti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *